NEVOLJE

Bezos se posvađao s ljubavnicom zbog golišavih selfija i fotografija intimnog područja

Išli na romantične spojeve njegovim privatnim avionom

Bezos slao ljubavnici poruke koje su "preslikovite". Društvene mreže

Index.hr

13.1.2019

Nevoljama u ljubavnom raju šefa Amazona Džefa Bezosa (Jeff) i njegove ljubavnice Loren Sančez (Lauren Sanchez) nije trebalo dugo. Navodno su se posvađali nakon što je on iz tabloida saznao da je njegove poruke i eksplicitne fotografije prosljeđivala prijateljicama, koje su ih potom poslale "National Enquireru".

Bogataš je svoju novu djevojku pitao kako je mogla biti "tako neoprezna" i dijeliti njihove poruke. 

"National Enquirer" piše da je Bezos ljubavnici slao fotografije svog intimnog područja te poruke koje su "preslikovite" da bi ih se opisivalo.

Prema tom tabloidu, Bezos i Sančez išli su na romantične spojeve njegovim privatnim avionom, a seksali su se u domovima koje su dijelili s bračnim partnerima.

Navodno je Bezos "užasno posramljen" nakon što su do novinara došle njegove poruke.  

- Džef je miran čovjek, rijetko ga je neko vidio ljutitog. No, jako je posramljen zbog toga što su detalji o njegovim porukama izašli u javnost. Trudio se sakriti njihovu vezu, ali nije znao da je Loren dijelila njihove poruke. Uzrujan je i to je jasno dao do znanja Loren - tvrdi izvor.

Njegova žena Mekenzi (MacKenzie) posumnjala je u aferu kad je vidjela da je jedina putnica na letovima njihovog privatnog aviona upravo Loren. Kako pišu tabloidi, Bezos se s ljubavnicom nalazio u bungalovu hotela na Beverli Hilsu te u hotelu u Bostonu, u kojem je prije toga bio s cijelom porodicom. 

- Želim te mirisati, želim te udisati. Želim te držati čvrsto, ljubiti ti usne, volim te - pisao je Bezos ljubavnici.

- Volim te, živa djevojko, pokazat ću ti to svojim tijelom, usnama i očima, veoma brzo - dodao je.

- Nedostaješ mi. Želim te poljubiti i ušuškati u krevet polako i nježno. A onda te ujutro probuditi i ne biti tako nježan s tobom - napisao joj je u drugoj prilici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.