FATALNA NJEMICA

Hajdi Klum - mlađe je slađe

Zaručila se za 16 godina mlađeg Toma Kaulica, gitaristu benda „Tokio Hotel“

Piše: Nerma AJNADŽIĆ

13.1.2019

Hajdi Klum (Heidi, 45) se zaručila. Ovo je bila vijest koja je nedavno odjeknula svjetskim medijima. Lijepa njemačka manekenka i supermodel odlučila je reći da 16 godina mlađem dečku Tomu Kaulicu (Kaulitz, 29), gitaristi grupe „Tokio Hotel“.

Rekla da

Klum je podijelila svoju sreću s prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju njih dvoje zagrljeni, a prsten je bio u prvom planu.

- Rekla sam da – kratko je napisala Klum.

Mnogi su sretnom paru čestitali, dok ima onih koji su ovu ljubav u startu osudili na propast. Razlog tome je upravo razlika u godinama, ali i činjenica da su zajedno tek nešto više od devet mjeseci.

- Još uvijek vjerujem u brak i ljubav iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro tijelo. Moj zaručnik je mnogo mlađi od mene, ali meni to ne smeta. Treba biti sretan i manje se brinuti jer od toga se dobivaju bore – uzvratila je Klum.

I u intervjuu za magazin „People“ komentirala je svoju vezu s Tomom.

- On je najljubaznija, najslađa, najbrižnija osoba. Osjećam se sretno. Ne znam kada sam posljednji put bila sretna. On je apsolutno divan. Možda zbog toga što je i on Nijemac i što razumijemo jedno drugo na drugačiji način. Ali za sada je dobro – kazala je tada Klum.

Ljetos su njihove fotografije s plaže bile u centru pažnje. Naime, Klum i Kaulic odmarali su na plaži, a Hajdi je bila u toplesu. Paparaci su ih ulovili u kadar dok su razmjenjivali nježnosti ne srameći se. To je još jedan od razloga zašto u javnosti ovoj vezi  ne predviđaju ružičasta vremena. Ne čuvaju privatnost za sebe, ali Hajdi ni ranije od svog ljubavnog života nije pravila famu. I u ljubav s prethodnim partnerom Vitom Šnabelom (Vito Schnabel), koji je od Njemice 14 godina mlađi, javnost je imala podosta uvida.

Nikad sama

Hajdi iza sebe imala nekoliko dugih veza, ali i nešto kraćih vezica, a do sada se udavala dva puta. Ona je rijetko kada sama, bez partnera, i sve svoje muškarce veoma brzo involvira u svoj život i porodicu. U javnosti se stječe dojam da njene veze počinju i završavaju kad ona hoće.

Dva muža

Za prvog supruga Rika Pipina (Ric) udala se 1997., a razvela pet godina poslije. Već u martu 2003. počela se zabavljati s Italijanom Flavijom Briatorom (Flavio), a krajem godine objavila je da je u drugom stanju. Uslijedio je raskid, a za Klum nova veza. Počela je izlaziti s muzičarem Silom (Seal) s kojim je tokom sedmogodišnjeg braka dobila troje djece, a on je usvojio i njenu kćerku iz veze s Briajtoreom.

Strasni poljupci

Na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa Hajdi i Tom je pretjerao svojim promiskuitetnim ponašanjem zbog čega su ih kolege predvođeni Antonijem Banderasom izbjegavali.

Navodno su se njih dvoje toliko strastveno ljubili sve vrijeme, što je zasmetalo mnogima na zabavi.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.