JET SET

Fanovi misle da Kloi Kardašijan fotošopira fotografije da bi bila sličnija sestrama

Našla se na udaru optužbi

index.hr

16.1.2019

Još jedna sestra iz Kardašijan - Džener (Kardashian - Jenner) klana našla se na udaru optužbi za pretjerano uređivanje svojih fotografija. 

Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) ima poprilično drugačije crte lica od svojih sestara, a i krupniju građu, što joj je, čini se, počelo smetati.

Iako je u nekoliko intervjua izjavila kako je zadovoljna svojim tijelom, sada kada je izgubila gotovo 20 kilograma, čini se kako s izmjenama na licu još nije završila.   

Naime, njeni fanovi primijetili su da Kloi u posljednje vrijeme na svim fotografijama sužava lice kako bi joj brada i čeljust poprimile oštriji izgled kakav imaju njene sestre.

- Zašto Kloi izgleda kao Kajli, a ne kao Kloi?", "Gdje je nestala Kloi?", "Zašto se pokušavaš transformirati u svoje sestre?!", "Što se dogodilo s tvojom željom da budeš jedinstvena? Postaješ klon svojih sestara", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod Kloinih fotografije.  

Usto, vjerni pratioci porodice Kardašijan primijetili su da je Kloi prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live with Andy Cohen" izgledala kao stara Kloi, a ne kao ona s Instagram fotografija, što su joj, također, napomenuli u komentarima.

Kloi još nije odgovorila na komentare ove tematike. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.