NERVNI SLOM

Jelena Karleuša se ne želi vratiti u Srbiju: Evo šta rizikuje dolaskom u Beograd

Kurir.rs

17.1.2019

Jelena Karleuša u posljednjim postovima na društvenim mrežama nije krila da je u nervnom rastrojstvu, a više od 24 sata nije se oglasila iz Kine.
Praktično, kao da je u zemlju propala. 

Iako se treba vratiti u Srbiju zbog brojnih obaveza, ona jednostavno ne zna šta da radi, kao da nema snage krenuti nazad ka Srbiji, otkriva za srbijanski "Kurir" odlično obaviješteni izvor.


- Jelena je doživjela nervni slom. Pokušava da dođe sebi i učini sve kako bi joj Duško sve oprostio. Ona ima brojne obaveze u Srbiji, snimanja na televiziji, nastupe, ali zasad psihički nije spremna da pjeva, niti da se pojavi na televiziji, gdje će njen privatan život biti glavna tema. Jednostavno nema snage da ostavi Duška i krene prema Srbiji, jer postoji rizik da izgubi sve. Niko ne zna hoće li uskoro uopće doći iz Kine - otkriva izvor ovom listu.

Međutim, Jelena bi se trebala u petak vratiti u Beograd.

Podsjetimo, čitava fama započela je na Božić, kada je vijest o njihovom razvodu odjeknula daleko, a povod su bile poruke u Jeleninom telefonu koje je Duško pronašao, nakon čega joj je i oduzeo telefon. Ovo su njih dvoje ubrzo demantirali, ali kada se činilo da se sve sleglo, internetom su se proširile eksplicitne fotografije pop dive na kojima masturbira dok je bh. fudbaler posmatra putem aplikacije Facebook.

Pjevačica je s kćerkama Atinom i Nikom spakirala kofere i otišla iz Srbije, i to kod supruga Duška Tošića, koji se trenutno nalazi u Kini, gdje ima profesionalni angažman, što su dokazale i slike s njenog Instagrama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.