LJEPOTICA

Zbog Demi Rouz gori Meksiko: Pokazala svoje bujno poprsje, a tek kada se okrenula...

Zamijenila hladne zimske dane u Velikoj Britaniji onim toplim na egzotičnim plažama Meksika

Avaz.ba

17.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Demi Rouz je svjetski poznat fotomodel, a sve češće je na stranicama tabloida, zahvaljujući raskošnim oblinama, ali i britkom jeziku, te činjenici da se ne stidi pokazati čime raspolaže.

Nedavno je pratioce na Instagramu, a ima ih čak osam miliona, počastila serijom provokativnih fotografija, pa je ova društvena mreža doslovce "eksplodirala" zbog količine lajkova i komentara. 

Naime, Demi je zamijenila hladne zimske dane u Velikoj Britaniji onim toplim na egzotičnim plažama Meksika, a u odmoru uživa sa svojim partnerom, koji je upravo krivac za sve fotografije koje kači ovih dana.

- Ovdje se provodim kao nikada u životu, hvala ti, dragi, što si sa mnom - napisala je Rouz pored jedne od slika. 

Inače, ona je često na meti kritika jer neprestano kači golišave fotografije, a mnogi joj s vremena na vrijeme zamjeraju i višak kilograma. Ipak, ona tvrdi da nema problema s takvim komentarima i da je zadovoljna u svojoj koži.

- Ponosna sam na svoje tijelo i ne zanima me mišljenje drugih ljudi. Normalno da ću ga isticati dok sam u ovim godinama. Teško mi je da zadržim rutinu treniranja s obzirom na to da stalno putujem. Jedina mi je mana što volim jesti puter od kikirikija - rekla je ona nedavno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.