JET SET

Princ Hari se boji: Ne želi da Megan pati kao njegova mama

Svi stručnjaci za veze tvrde da veza tek nakon tri godine postaje realna

Princ Hari i Megan Markl. Screenshot

Avaz.ba

18.1.2019

Dok nisu rekli sudbonosno da, sve je u odnosu princa Hari (Harry, 34) i vojvotkinje Megan Markl (Meghan Markle, 37) bilo savršeno, no nakon vjenčanja u julu stvari su se nešto izmijenile, a čini se da promjene neće stati.

Megan je bez muke došla od obične televizijske glumice, do vojvotkinje u najpoznatijoj kraljevskoj porodici na svijetu. Međutim, princ Hari strahuje kako bi trudnoća i majčinstvo mogli stresno utjecati na nju.  

Kolumnistica Angela Molard (Mollard), koja je vrlo upućena u događanja unutar britanske kraljevske porodice, usporedila je trenutačan Meganin život s onim pokojne princeze Dajane (Diane). Molard je uvjerena da stvari kod kraljevskog para više neće biti idilične.

- Svi stručnjaci za veze tvrde da veza tek nakon tri godine postaje realna. Zaljubljenost i leptirići jednostavno iščeznu, stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će se dalje odvijati odnos Harija i Megan - rekla je Angela, aludirajući na to da su zbog toga  Lejdi Di (Lady Di) i princ  Čarls (Charles, 70) imali problema u braku.

Posljednja godina dana bila je teška za Megan jer se morala odseliti u drugu državu, ostaviti porodicu, prijatelje i posao, a naposljetku je i zatrudnjela. Sve što radi, javnost pod budnim okom prati, a čak ju i napadaju zbog mnogočega.

- Toliko stresa malo ko može bez ikakvih posljedica preživjeti i bilo bi zapravo čudno da ona sama ne počne patiti zbog svega. Hari se očito osjeća krivim zbog svega, ponajviše jer ima osjećaj da je tako patila i njegova majka, a on nije bio u mogućnosti zaštititi je od svega - kaže Molard.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.