U CENTRU PAŽNJE

Karleuša odgodila povratak iz Kine, a razlog ima veze s Tošićem

Iako se trebala vratiti zbog snimanja muzičkog takmičenja, ostala je s mužem da bi proslavili njegov rođendan

Jelena Karleuša. Arhiv

Avaz.ba

19.1.2019

Jelena Karleuša, koja je već danima u fokusu skandala, trebala se ranije vratiti u Srbiju, ali je zbog krize u braku ostala sa kćerkama u Kini, prenose mediji.

Pjevačica Jelena Karleuša otputovala je u utorak sa kćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića nakon što su u javnosti osvanule njene eksplicitne fotografije, koje je navodno slala ljubavniku Ognjenu Vranješu. Nakon fotografija objavljene su i poruke koje su bosanski fudbaler i srbijanska pjevačica razmjenjivali, a ona je za to vrijeme u Kini pokušala suprugu objasniti porijeklo prepiski.

Iako se trebala vratiti zbog snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koje je bilo zakazano za petak, ona to nije učinila. Razlog je, kako prenose mediji, rođendan Duška Tošića.

- Jelena do sada nije propustila nijedno snimanje takmičenja “Zvezde Granda”, ali je posljednje otkazano upravo zbog nje. Naime, ona je produžila svoj boravak u Kini zbog rođendana supruga. Duško danas puni 34 godine, a zbog krize u braku Jelena je odlučila da s kćerkama ostane u Kini da bi s njim provele taj dan - kaže neimenovani izvor za espreso.rs.

Kako dalje saznajemo, Duško i Jelena se u Kini trude da njihove kćerke ne posumnjaju da se išta loše dešava između njih dvoje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.