JET SET

Ana Kokić s ocem ne priča, a kad je čuo da se razvela, poslao kćerki šokantnu poruku

Ana Kokić. Screenshot

Avaz.ba

24.1.2019

Na pijaci u beogradskom naselju Konjarnik Stevan Kokić, otac pjevačice Ane Kokić, prodaje na jednoj tezgi. On s pjevačicom nije u kontaktu više od jedne decenije, ali je ipak reagirao kad je čuo da mu se kćerka razvodi, prenosi Alo.rs.

- Meni je iskreno žao jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno. Ipak su oni javne ličnosti pa je njima teže za razliku od običnih ljudi. Izloženi su više javnosti, izmišljenim pričama i aferama. Običnim ljudima je lakše, imaju svoj mir. Žao mi je što se to desilo, pogotovo zbog njihovih kćerki, ipak su u pitanju dvije djevojčice, tek počinju svoje živote. Ja ne mogu ništa da promijenim. Ona zna najbolje šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, ja ih neću ni razdvajati.

Kokić smatra da njegovu kćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo izaćijača.

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj, ona je inteligentna, pametna, borac je. Neće ona dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, ja joj ništa loše i ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i borac je i uvijek istjera svoje. Uporna je, takvu je znam- ističe on. 

Otac Ane Kokić otkriva da je pokušao ponovo da stupi s njom u kontakt nakon što se oglasio u medijima prošle godine, ali da ga je ona ponovo ignorirala.

- Vaša koleginica mi je dala broj, pisao sam joj, zvao sam je, ali ona se nije javljala - kaže Stevan, i dodaje:

Ja sam nju stvorio, ja sam njoj otac. Šta god da se desilo i šta god da je bilo, smatram da ona treba prva meni da priđe. Pokušavao sam nekoliko puta da stupim u kontakt sa njom, ali glavnu riječ vodi bivša supruga. Dalje ne želim da insistiram ni na čemu. Ja sam za svaku priču, da raščistimo to već jednom hoćemo li imati nekakav kontakt ili nećemo imati ništa. Neka ona dođe i kaže meni i "*ubre i kretenu" šta god želi, ali da raščistimo već jednom neke stvari, da budemo mirni i ona i ja - kazao je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.