MUZIKA Hrvatski pjevač predstavio novi singl i spot

Uoči bh. turneje Cetinski objavio "Čekam te"

Koncert u Zenici zakazan je za 8. mart, dok će dan poslije Tony nastupiti u sarajevskoj dvorani Zetra

E.S.
24.01.2019 19:02

Cetinski: Spot za pjesmu „Čekam te“ ispao je divan i čaroban

Hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski koji je nedavno ponio nagradu „Oliver Dragojević“, objavio je novu pjesmu i spot pod nazivom „Čekam te“, u saradnji sa vrsnim gitaristom, Elvisom Stanićem. 

Riječ je o ljubavnoj baladi s Tonyjevog aktuelnog albuma „Kao u snu“, koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja.

„Čekam te“, autorski u djelu muzike i teksta potpisuje Amil Lojo, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića. Pjesmu prati i atraktivan videospot, snimljen tokom prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Opatiji.

- „Live“ spot za pjesmu „Čekam te“, ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i muzičarima poput mojih saradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu „Kao u snu“, ali i gušta zasvirati sa nama - poručio je Tony.

Inače, Cetinski se uveliko sprema i za bh. turneju koja ga očekuje početkom marta. Tako će u njegovim koncertima imati priliku uživati publika u Zenici, gdje nastupa 8. marta, dok pred sarajevskom publikom u dvorani Zetra gostuje 9. marta.

NA VRH