NEVJEROVATNO

Džoni Dep u Beogradu, sredinom marta u Tivtu

Glumac će u Srbiji ostati nekoliko sedmica zbog snimanja filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu

Nakon Srbije, Dep će nastaviti snimanje u Crnoj Gori. Arhiv

Avaz.ba

25.1.2019

Slavni zavodnik Džoni Dep (Johnny Depp) stigao je u Beograd, gdje su počele pripreme za snimanje filma na kojem radi. Ova vijest obradovala je mnoge koji su jedva dočekali da ga vide, međutim, on je imao posebne zahtjeve.

Naime, Džoni boravi u penthausu luksuznog prijestoničkog hotela, a za svo osoblje je imao jedan poseban zahtjev. 

- Uprkos tome što su se zaposleni u hotelu radovali što će imati priliku da sretnu, popričaju i usluže poznatog glumca, do toga neće doći. Zapravo, moći će ga vidjeti samo iz daljine. Džoni je doveo svoje ljude i poslugu, te su mu oni pri ruci kako bi ga uslužili u svakom momentu, te je osoblju hotela zabranjen prilaz. Oni s njim nemaju nikakav kontakt, on je tu samo kako bi prespavao - otkrio je izvor za "Espreso.rs" 

Glumac će u Srbiji ostati nekoliko sedmica zbog snimanja filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu (Eugene Smith).

Snimanje samog filma nije počelo, već će danas biti probe da bi se uvjerili da je sve u najboljem redu. 

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Čiso".

Nakon Srbije, Dep će nastaviti snimanje u Crnoj Gori. Poznati glumac sredinom marta snimat će na nekoliko lokacija u Tivtu film “Minamata”, saopćeno je iz Opštine Tivat, nakon današnjeg sastanka njihovog predsjednika Siniše Kusovca sa predstavnicima producentske kuće Work in progress.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.