INSTAGRAM

Anabela se na svoj rođendan oglasila potresnim porukama, pa ih obrisala

Molim vas, učinite sebi uslugu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život, kazala je pjevačica

Avaz.ba

26.1.2019

Anabela Atijas oglasila se kasno sinoć dvjema objavama na Instagramu, u kojima je navela da se posljednja tri dana osjećala prestrašno te da upravo zbog toga neće prihvatiti poziv Lune Đogani koji je tražila da bi majci čestitala rođendan. 

- Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ga neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerirate i učinite da se osjećam prestrašno u posljednja tri dana, a da ne pričam o sutrašnjem danu kojem sam se uvijek do sada radovala. Odbit ću poziv zbog duševnog mira i potrebe da prije svega zaštitim porodicu koja mora da živi sa mnom poslije tri dana savjetovanja, zamjeranja... - počela je Anabela.

- I molim vas, učinite sebi uslugu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala na svemu, hvala na ljubavi, sretno svima - dodala je pjevačica.

Potom je uslijedila još jedna objava.

- I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto, da ne brinete. Ugasite se, podrško, odmah, i ja ću. Ali svoje dijete volim ma šta god uradila. Oprostite mi na tome - poručila je.

Vrlo brzo sve je obrisala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.