PRINOVE

Ne žali novac za porođaj: Aleksandra Prijović spremna iskeširati ogromnu sumu da sve bude perfektno

Ona će se poroditi prirodnim putem u poznatoj privatnoj klinici, a za porođaj će morati iskeširati oko 3.000 eura

Pjevačici zabranjeni nastupi i ona već nekoliko mjeseci ne radi. Instagram

Avaz.ba

26.1.2019

Pjevačica Aleksandra Prijović, koja će sljedećeg mjeseca na svijet donijeti dječaka, odlučila je na kojoj će se klinici poroditi.

Naime, ona će se poroditi prirodnim putem u poznatoj privatnoj klinici, a za porođaj će morati iskeširati oko 3.000 eura.

- Aleksandra je prvo maštala o porođaju u Americi, ali je odustala od toga nakon što joj je doktor koji joj vodi trudnoću objasnio koje to rizike nosi sa sobom. Budući da je pjevačici nakon samo nekoliko mjeseci konstatirana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, zabranjena su joj i putovanja - ispričao je izvor blizak pjevačici. 

Kako prenosi Kurir.rs, tada je Aleksandra u dogovoru s Filipom donijela odluku da se porodi u privatnoj klinici.

- Budući da je javna ličnost, nije željela razmatrati opcije koje se odnose na državne bolnice te boravak u tim porodilištima. Novac im, razumije se, nije problem, kao ni tih 3.000 eura koje će morati platiti. Ovdje će imati svu potrebnu njegu, ali i privatnost - kazao je izvor. 

Aleksandra se posavjetovala s mnogim ženama, ali i kolegicama koje su prije nje boravile u ovoj klinici i, nakon što je čula samo pozitivna iskustva, odlučila je da se tu porodi.

- Za sada je u planu da se Aleksandra porodi prirodnim putem, međutim, ukoliko nešto krene po zlu, nije isključeno da će se on završiti carskim rezom. Povjerena je najboljim stručnjacima i uz nju će na porođaju biti njen suprug Filip Živojinović - ispričao je izvor za Kurir.rs.

Pjevačici su zabranjeni nastupi i ona već nekoliko mjeseci ne radi. Muzika joj, međutim, veoma nedostaje te je riješila svoje fanove obradovati novom pjesmom koju uskoro završava. S pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila je informaciju da se u studiju nešto novo krčka, međutim, nije otkrila kada će tu pjesmu i objaviti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.