VESELA PORODICA

Gal Gadot u tajnosti rodila četvrtu kćerkicu koja nosi posebno ime

Popularna Izraelka koja se može pohvaliti i glumačkom i manekenskom karijerom rodila je još jednu djevojčicu

Gal Gadot. Instagram

M. Z.

7.3.2024

U kući glumice Gal Gadot i producenta Jarona Varsana ponovo se čuje plač novorođenčeta - i to već četvrti put! Instagram objava lijepe glumice otkriva da je par u tišini dočekao četvrto dijete zbog čega u kući vlada slavljeničko raspoloženje.

Tridesetosmogodišnja glumica objavila je fotografiju iz rodilišta te tako potvrdila da se njenoj porodici pridružila još jedna djevojčica, nova članica ''ženske bande'' porodice u kojoj je Varsano u apsolutnoj manjini.

- Djevojčice moja slatka, dobrodošla. Trudnoća nije bila laka, ali izdržali smo je - napisala je glumica osvrnuvši se na nepoznate poteškoće tokom blaženog razdoblja.

- Unijela si toliko svjetla u naše živote, živeći do svog imena, Ori, što znači ''moje svjetlo'' na hebrejskom. Naša srca su puna zahvalnosti - napisala je otkrivši koje su ime nadjenuli djevojčici.

Zvijezda je već mama trima djevojčicama: najmlađoj 2-godišnjoj Danijeli (Daniella), 6-godišnjoj Maji (Maya) i 12-godišnjoj Almi.

Kako bi ispunila obje uloge, i majčinsku i karijernu, glumica je priznala da se odrekla nekoliko sati sna, ali da je spremna na sve kako bi svojim djevojčicama omogućila što ispunjenije djetinjstvo.

- Jako smo uključeni u živote naše djece, tako da jednostavno spavate manje, budite se ranije da biste bili s djecom, samo se više rastežete, ali vrijedi - komentirala je glumica ranije.

Inače, glumica se udala za Versana prije 15 godina, a dijele i privatni i poslovni život pa tako zajedno vode produkcijsku kompaniju ''Pilot Wave Motion Pictures''.

U nedavnoj objavi glumica je svog partnera nazvala najboljim tatom na svijetu te emotivno napisala kako nije mogla poželjeti bolji uzor za svoje djevojčice, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.