PRIJE I POSLIJE

Emina Jahović na meti kritičara zbog estetske hirurgije

Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina, kaže Jahović

Jahović: Nos korigovala u 21. godini. Instagram

Piše: Avaz.ba

28.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Popularna pjevačica Emina Jahović oštro je demantirala navode da je, osim nosa, korigovala nešto na licu. 

Ipak, fotografije koje su napravljene davno ne idu joj u prilog, posebno kada su u pitanju njene usne. Pojedini mediji tvrde da pjevačica na sredini gornje usne ima urezane linije koje su karakteristične za estetske poduhvate. Tome u prilog idu i slike iz njenih tinejdžerskih dana na kojima se vidi da je korigovala usne.

- Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini - napisala je Emina isprovocirana tekstovima na temu njenih estetskih zahvata.

Ova izjava nije naišla na odobravanje javnosti, jer mnogi smatraju da to nije tačno te da, ako je već radila intervenvije, treba i priznati.

Zbog ovoga, društvene mreže su preplavljene fotografijama Emine iz prošlosti i sadašnjosti. Ipak, svi se slažu u jednom ,a to je da Emina nije pretjerala već da je svoje lice korigovala umjereno, zbog čega fanovima i pratiocima na društvenim mrežama i smeta što krije zahvate.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.