JET SET

Arijana Grande bi na neispravnoj tetovaži mogla zaraditi mnogo novca

Zbog ove greške, firma koja se bavi uklanjanjem tetovaža "Laser Away" ponudila je TMZ-ju da se pokušaju nagoditi s pjevačicom

Arijana Grande. Arhiv

Avaz.ba

4.2.2019

Arijana Grande (Ariana) je prošle sedmice među svoje brojne tetovaže odlučila dodati još jednu koja je odmah postala i najpopularnija.

Pjevačica je htjela na japanskom napisati "7 rings", što je naziv njene posljednje pjesme, no zbog nedostatka znakova značenje tetovaže je bilo "7 malih japanskih roštilja". Kada je htjela popraviti ovaj lapsus, napravila je još goru stvar pa sada njena nova tetovaža znači "prst na japanskom roštilju'".  

Zbog ove greške, firma koja se bavi uklanjanjem tetovaža "Laser Away" ponudila je TMZ-ju da se pokušaju nagoditi s Arijanom za uklanjanje tetovaže, za što bi joj oni platili milion i po dolara (oko tri miliona KM) u zamjenu za fotografiranje u njihovoj poslovnici te jednu objavu mjesečno kroz čitavu godinu u kojoj priča o njenom iskustvu s "Laser Away" firmom.

Arijanin menadžer Skoter Braun (Scooter) odgovorio je na ponudu.

- Ne mogu govoriti u Arijanino ime jer nisam osobno primio ovo pismo, ali znam da bih se ja za milion i po dolara otišao tetovirati i onda ukloniti tu istu tetovažu bez razmišljanja - napisao je Skoter.

Arijana nije bila previše rječita u vezi s ovom pričom.

 - Dat ću vam svima milion da mi se skinete s grbače - napisala je Arijana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.