TAJNO VJENČANJE

Udala se Arijana Grande, agent za nekretnine osvojio njeno srce

Nije bilo nikakvog pretjerivanja jer je Arijana htjela da bude što jednostavnije

L. K. P.

Grande: Bila godinu u vezi

Foto: Agencije


Pjevačica Arijana Grande (Ariana) udala se za agenta za prodaju nekretnina Daltona Gomeza, javlja magazin "People". Sudbonosno "da" dvije godine mlađem agentu izerkja je u njenom domu u kalifornijskom Montecitu. Svadba je bila mala i intimna, a prisustvovalo je manje od 20 ljudi.

-Par i njihove porodice ne mogu biti sretniji, rekao je Arijanin glasnogovornik za strane medije.

Nije poznato je li par priželjkivao takvo vjenčanje ili su sve isplanirali na brzinu. Izvori bliski Arijani i Daltonu tvrde kako im je to bio slobodni vikend te više nisu željeli čekati, no oboje su željeli intimnu ceremoniju.

Opis: Ariana Grande

Instagram

 -Nije bilo nikakvog pretjerivanja jer je Arijana htjela da bude što jednostavnije. Samo su željeli taj trenutak za sebe i njihove obitelji, dodao je neimenovani izvor za strane medije. "People" piše kako je vjenčanje navodno održano u vrtu njene vile s puno lampica.

Glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u februaru prošle godine, nakon što je pjevačica prekinula s muzičarem Majkom Fosterom (Mikey) s kojim je bila od 2019. godine. Objavama na Instagramu Arijana je potom dala naslućivati o novoj ljubavi, a s Daltonom je vezu potvrdila u maju prošle godine kad su se oboje pojavili u spotu za njenu pjesmu s Džastinom Biberom (Justin) "Stuck With U". Par se zaručio u decembru.

Više o temi Ariana Grande

AMERIČKA PJEVAČICA
Zaručila se pop zvijezda Arijana Grande
AZRA
Zaručila se Arijana Grande
NA VRH

Podijeli članak na