SAVJETI

Kloi Kardašijan otkrila kako kćerku uči da bude jaka i samouvjerena

U intervjuu za "The Daily Telegraph" otkrila je kako se na to odlučila samo zato da bi je naučila kako se u budućnosti nositi s negativnim komentarima

Avaz.ba

10.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+11

Starleta Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) priznala je kako je potpuno posvećena tome da svojoj 10-mjesečnoj kćeri Tru (True) usadi temelje za razvoj samopouzdanja.

U intervjuu za "The Daily Telegraph" otkrila je kako se na to odlučila samo zato da bi je naučila kako se u budućnosti nositi s negativnim komentarima s kojima će se sigurno susretati baš kao i njena mama.

- Nikad nisam sebe smatrala bucmastom ili pretilom. Sve dok nisam dospjela na TV, gdje su mi svi odjednom počeli govoriti da sam "debela". No, nikad se nisam tako osjećala jer mi to porodica nikada nije dopustila - ispričala je Kloi.

Svjesna je da će vjerovatno mnogi pomisliti kako je glupo to što svakodnevno pomoću vježbi radi na kćerkinom samopouzdanju, ali je takvi komentari ne pogađaju i potpuno je posvećena svom cilju. 

- Radim pozitivne afirmacije s njom ujutro. Potpuno su banalne. Sjednemo ispred ogledala i kažem joj da je lijepa - objasnila je Kardašijan.

Kako kaže, njen je posao naučiti je da je lijepa, jaka i samouvjerena bez obzira na njen vanjski izgled. Osim toga, želi je naučiti prihvatati razlike, neovisno o tome je li riječ o različitim vjerama ili boji kože.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.