NASTAVAK Više od decenije prošlo od prvih epizoda

Serija "Tračerica" se vraća na male ekrane?

Serena i Bler diktirale modne trendove

Avaz.ba
12.02.2019 10:40

Uveliko se priča o mogućem nastavku serije s istim glumcima

Foto: Arhiva

Izgleda da će jedna od omiljenih serija "Tračerica" ponovo doći na male ekrane.

Više od decenije prošlo je od prvih epizoda u kojima je fokus bio na maloj grupi prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku serije s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli (Blake Lively), koja je igrala ulogu Serine van de Vudsen (Serene van der Vudsen), izjavila kako bi bila sretna da se ponovo okupe i nastave seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

- Da li bih snimala nastavak serije sljedećih sedam godina? Ne, ne bih, jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i djecu, od koje ne želim da budem toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u ribut serije? Ko zna, ako je dobar projekt i ako ima smisla. Zaista smo se baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka - istakla je ona.

Seriju ipak ne možemo zamisliti bez Blejk i Lejton. 

A slično smatra i Lejton, čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa Bler Valdorf (Blair Waldorf). 

- Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih - izjavila je Lejton za Vanity fair.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenarista bez kojih niko ne bi htio ni da pomisli na nove epizode.

NA VRH