OSLONAC

Pogledajte kako izgleda otac Jelene Karleuše: Poslije tužne vijesti, došao joj pružiti utjehu

Bivši inspektor Dragan Karleuša stigao je sa sinom i pjevačicinim polubratom Ivanom na Dedinje

Kurir.rs

4.3.2019

Dragan Karleuša je došao sa svojim sinom izraziti saučešće Jeleni. Kurir.rs

Bivši inspektor Dragan Karleuša, bivši suprug pokojne Divne Karleuše, stigao je sa sinom i Jeleninim polubratom Ivanom na Dedinje. 

Dragan je došao u dom svoje kćerke kako bi bio uz nju najbolnijim trenucima, budući je ostala bez svoga oslonca.

Divna je preminula u nedjelju oko 12.30 sati u svom stanu, a Hitna pomoć je samo ustanovila smrt.

Inače, Divna se sa 19 godina udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila kćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je kćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno. Divna je o bivšem suprugu uvijek imala riječi hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osjetila.

- Dragan mi je bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama jer nas je sve šarmirao kao iskusniji i 11 godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su druge odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda se odlučili vjenčati jer sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi jer su te tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je bilo možda i burnijih i ljepših, ali tako iskrenih više nikad. Uoči vjenčanja cijelu noć sam s mamom i sestrom pravila torte, a svečanost smo organizirali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pjevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića - ispričala je jednom Divna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.