SJEĆANJE

On je bio Divnina velika ljubav, ali ju je ostavio zbog užasne stvari

Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009.

Avaz.ba

4.3.2019

Čuvena voditeljica Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, poslije razvoda od supruga Dragana, stupila je u ljubavnu vezu s pjevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, ali ju je on ostavio kad je postala baka.

On je, prema pisanju dnevnog lista, poželio da se, također, ostvari u ulozi roditelja i da nađe mlađu ženu. Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009.

Kada je Jelena Karleuša s Duškom Tošićem dobila prvu kćerku Atinu, u Galetu se probudio očinski instinkt, prenose srbijanski mediji.

- Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželio sam da i ja budem tata, a ne Atinin djed. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte - rekao je svojevremeno Mitrović.


Vladimir se poželio ostvariti u ulozi roditelja. Printscreen: YouTube

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka Radija Beograd.

Jelenina majka je mjesecima vodila borbu s opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.