TUGA

Jelena Karleuša poslije sahrane napušta Srbiju: Kćerkama još nije rekla da je Divna umrla

Pjevačica se suočila s najvećim životnim udarcem, koji vrlo teško podnosi

Divna Karleuša u 61. godini izgubila bitku s opakom bolešću. Instagram

Alo.rs

6.3.2019

Jelena Karleuša neutješna je nakon smrti majke Divne Karleuše, koja je u 61. godini izgubila bitku s opakom bolešću.

Pop diva ne može se pomiriti s tragičnom sudbinom i zato je odlučila otkazati sva snimanja i javne nastupe, kao i tezge, i nakon sahrane s kćerkama otputovat će u Kinu kod supruga Duška Tošića.

Naime, Jelena se suočila s najvećim životnim udarcem, koji vrlo teško podnosi, a još nije smogla snage ni saopćiti mezimicama Atini i Niki da su ostale bez bake.

- Kćerkama nije smjela kazati da su ostale bez bake koju su bukvalno obožavale. To bi za njih bio veliki stres, a budući da su još male, odlučila je im sakriti bolnu istinu, barem dok ne prođe sahrana. Da djeca ne bi gledala bolne scene u porodičnom domu i da bi za sada ostala u neznanju, sklonila ih je kod Duškove sestre u Zrenjanin čim se sve dogodilo. Ne zna kako će djeci saopćiti, mora im polako objasniti. One su bile mnogo vezane za baku, provodile su s njom dosta vremena i pitanje je kako će reagirati kada saznaju za tragičnu sudbinu njihove bake Divne - kazao je dobro obaviješteni izvor za Alo.rs.

Izvor je za Alo.rs otkrio da je u najtežim trenucima Jeleni najveća podrška njen suprug Duško.

- Duško je bio sve vrijeme s njom na vezi dok nije došao u Beograd. Bukvalno se plašio ostaviti je samu na trenutak. Tokom razgovora joj je predložio da dođe s djecom u Kinu i da se skloni iz Srbije jer će joj tu biti mnogo teže. Sve će je podsjećati na majku i mnogo će se teško nositi s činjenicom da je više nema. Ona se složila s njim i odlučila da odmah nakon sahrane spakuje kofere i ode u Kinu, gdje će boraviti duži vremenski period. Bukvalno joj je potrebno samo da bude s djecom i Duškom, koji joj je u ovom trenutku jedina utjeha - kazao je izvor.

Jelena je u veoma lošem psihičkom stanju, ne jede ništa i sve vrijeme pije lijekove za smirenje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.