TUGA

Bliski prijatelji otkrili kako su izgledali posljednji mjeseci Divne Karleuše

Pop diva veoma teško podnosi gubitak majke, za koju je sve činila da bi ozdravila i nije štedjela novac ni vrijeme da joj pomogne

Jelena Karleuša se ne može pomiriti s činjenicom da je izgubila najveći životni oslonac. Kurir.rs

Kurir.rs

8.3.2019

Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka Jelene Karleuše, preminula je 3. marta, poslije duge borbe s teškom bolešću. 

Pop diva veoma teško podnosi gubitak majke, za koju je sve činila da bi ozdravila i nije štedjela novac ni vrijeme da joj pomogne.

- Divni je bilo veoma teško. Ona je bolovala od raka pluća, a silne terapije na koje je Jelena vodila produžile su joj život, ali ne i kvalitet života. Mučila se strašno, bolest je lagano ubijala, a posljednjih mjeseci joj je baš bilo teško - ispričao je izvor blizak porodici Karleuša za Kurir.rs.

Jelena Karleuša je vodila majku u vodeće klinike u svijetu.

- Jelena je vodila majku u sve vodeće klinike u svijetu. Na kraju se odlučila za poznatu privatnu kliniku u Turskoj, gdje je zajedno s njom odlazila na zračenja, hemoterapije, ali i na redovne mjesečne kontrole. Šta god da je čula da može pomoći, od lijekova, preparata, vitamina, ma šta god, Jelena je kupovala, ne pitajući za cijenu - ispričao je izvor dobro upućen u cijelo Divnino liječenje za Kurir.rs.

Pjevačica ne može prihvatiti činjenicu da je izgubila najveći životni oslonac.

- Iako je dala 100 posto sebe i bila uz majku do posljednjeg dana, Jelena ne može prihvatiti da ju je najveći životni oslonac zauvijek napustio. Stalno se preispituje je li mogla još nešto za nju učiniti i ponavlja da neće moći preživjeti njen prerani odlazak. Uz nju je u ovom trenutku suprug Duško, ali će se on morati vratiti u Kinu zbog poslovnih i profesionalnih obaveza, pa se Jelena plaši šta će biti kad ostane sama s djecom u Beogradu. Zbog toga razmišlja da ode kod Duška u Kinu, ali djevojčice idu u školu, pa i tu postoji problem. Ne zna još šta će raditi - kazao je izvor za Kurir.rs.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.