ŠPEKULACIJE

Evo zašto je Jelena odrezala kosu kada je saznala da je Divna preminula

Pop zvijezda veoma teško podnosi smrt svoje majke

Espreso.rs

8.3.2019

Pop zvijezda Jelena Karleuša, koja veoma teško podnosi smrt svoje majke Divne, koju je sahranila u srijedu na Novom bežanijskom groblju, mnoge je šokirala kada se na komemoraciji pojavila ošišana.

Ni nakon sahrane Jelena se ne može smiriti, već je danima u lošem psihičkom stanju, pa prijatelji i porodica veoma brinu za njeno zdravlje. 

U jednom videu koji se vrti na YouTubeu iznesene su pretpostavke zašto je pjevačica baš u ovom teškom trenutku odsjekla svoju kosu.

Neki mediji špekuliraju u namjeri da razriješe misteriju Jelenine frizure koja, prema njihovim zapažanjima, veoma podsjeća na Divninu iz perioda kada je išla na hemoterapiju i liječila se od opake bolesti.

View this post on Instagram

Hello from Istanbul 😘😘😘😘😘

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Inače, Jelena je ovakvu frizuru imala i davne 1997. godine, kada je njen veliki hit bila pjesma "Ko ovu dramu režira". Očigledno je Jelena željela ovim činom odati počast svojoj majci i na ovaj način iskazati svoju tugu, a mnogi ljudi bliski njoj priznali su da se plaše kako će se pjevačica oporaviti od ovog životnog udarca, ispisano je u videu u kome jedna naspram druge stoje Jelenina i Divnina slika s kratkom kosom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.