TUGA

Evo šta će Jelena Karleuša uraditi s kućom pokojne Divne

Samo dva dana nakon sahrane pop diva se povjerila prijateljima

Jelena Karleuša pala u očaj nakon smrti majke. Instagram

Avaz.ba

9.3.2019

Jelena Karleuša pala je u očaj nakon smrti majke i gotovo da je neutješna nakon ovog strašnog gubitka.

Samo dva dana nakon sahrane pop diva se povjerila prijateljima da njeno srce ne bi izdržalo da uđe u prostoriju u kojoj je Divna umrla, pa ih je obavijestila da će odmah nakon ostavinske rasprave Divninu kuću prodati.

- Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta će uraditi s Divninim ličnim stvarima, koje se moraju iznijeti iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikoga osim Jelene, logično je da će ona sve naslijediti, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti - kazao je dobro obaviješten izvor za ''Telegraf''.

Jelena se ne usuđuje kročiti u Divninu kuću sada kada je više nema.

- Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja ući u tu kuću. Njeno srce ne bi podnijelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: "Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću." Jedino što je zamolila prijatelje jeste da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi - ispričao je Izvor. 

Kako se dalje saznaje, Jelena je van sebe od bola nakon gubitka majke. Odbija hranu i gotovo da ne spava. Bližnji su već mnogo zabrinuti za nju jer ne vide način kako da joj pomognu da se malo trgne i pokuša nastaviti život.

Podsjetimo, Divna Karleuša izgubila je bitku s opakom bolešću 3. marta u svojoj kući. Divna je na vječni počinak ispraćena 6. marta, kada je sahranjena na Bežanijskom groblju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.