REAKCIJE

Kevin iz filma "Sam u kući" nikad nije krio šta misli o optužbama za pedofiliju Majkla Džeksona

Kalkin nije učestvovao u snimanju filma "Leaving Neverland"

Kalkin je oduvijek negirao da je bio žrtva Majkla Džeksona. Printscreen: YouTube

Avaz.ba

11.3.2019

Majkl Džekson (Michael Jackson) i zvijezda filma "Sam u kući" Makoli Kalkin (Macaulay Culkin) bili su bliski prijatelji kada je slavni glumac bio dječak. Iako se godinama nagađalo da je i Kalkin bio jedna od žrtava kralja popa, Kalkin je to oduvijek negirao te novinarima govorio da su gajili predivno prijateljstvo. 

Kućna pomoćnica Majkla Džeksona ipak tvrdi da je i s Kalkinom Majkl Džekson imao previše blizak odnos koji je svima bio jako čudan.

Kralj popa upoznao je Kalkina kada je ovaj imao samo 10 godina, 1990. Već sljedeće godine ponudio mu je da se pojavi u njegovom spotu "Black or White", a njihove zajedničke fotografije za mnoge su i danas najveći simbol devedesetih, budući da su bili među najpopularnijim ljudima na planeti.


Kalkin nije učestvovao u snimanju filma "Leaving Neverland", a Džeksona je oduvijek javno branio od optužbi za pedofiliju.

- Lako je reći da je to bilo čudno, ali nije bilo čudno. To moje prijateljstvo s Majklom Džeksonom ljude najviše zanima jer je u to vrijeme on bio najslavnija osoba na svijetu - kazao je Kalkin. 

Glumac je zbog prijateljstva s kraljem popa postao krsni kum njegovoj kćerke Paris.

- Bio je vrlo duhovit, sladak i dobar. Ljudi toga nisu svjesni. Tako šarmantan, luckast i smiješan čovjek - rekao je Kalkin o Džeksonu početkom ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.