JET SET

Ana Kokić potrošila nekoliko hiljada eura na svoj rođendanski poklon, a evo šta je u pitanju

Pjevačica organizirala intimno slavlje u svom domu, gdje je ugostila nekoliko svojih najbližih prijatelja

Ana Kokić. Društvene mreže

Avaz.ba

12.3.2019

Pop zvijezda Ana Kokić proslavila je jučer 36. rođendan u krugu svojih najbližih, a najveće iznenađenje bila je torta koju joj je spremila sestra Maja, zajedno s Aninim kćerkicama Ninom i Teom, koje su željele učestvovati u spremanju za mamin divan dan.

Ana je organizirala intimno slavlje u svom domu, gdje je ugostila nekoliko svojih najbližih prijatelja.

S obzirom na to da nije pretjerani ljubitelj poklona, njeni najmiliji su je iznenadili sitnicama, a kako Alo.rs saznaje, Ana se počastila putovanjem na Bali, na koje će otići krajem ovog mjeseca. 

- Ana u posljednje vrijeme ima previše poslovnih obaveza, stalno je na putovanjima zbog nastupa, a riješila je i snimiti novu pjesmu, koju će uskoro predstaviti publici. S obzirom na to da je veliki profesionalac te da ništa ne prepušta slučaju, ona je sa svojim timom stalno na vezi kada je van Srbije, a kada dođe u Beograd, vrijeme provodi u studiju preslušavajući melodije - kaže izvor za Alo.rs.

Ana Kokić je prije nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj se vidi poruka koju joj je napisala mlađa kćerkica.

- Ti si moj svijet. Ti si moje srce koje me upotpunjava. Ti si moj izvor ljubavi i bez tebe život ne bi imao smisla - stoji u poruci koju je Tea napisala Ani, koja je u komentaru ispod fotografije napisala: 

- Ne postoje riječi kojima bih mogla da opišem svoja trenutna osjećanja! Hvala ti, živote, što si me ovako nagradio! P. S. Ako me neko traži - u oblacima sam.

Kako su je prijatelji savjetovali da malo uspori i nađe vremena za sebe, Ana je uplatila sedmodnevno putovanje na Bali, gdje će se relaksirati sama. U toj odluci podržale su je i njene kćerke Nina i Tea, koje joj već nekoliko mjeseci govore da bi trebala nekud otputovati.

- Nina i Tea su već prave djevojke. Njih dvije se trude da na sve moguće načine Ani olakšaju život, pa su veoma vrijedne kod kuće. Kada je njihova mama na putu zbog nastupa, njih dvije je uvijek dočekaju nekim iznenađenjem.

Kada su čule da joj prijateljice predlažu putovanje, Nina i Tea su podržale tu ideju i nagovorile Anu da ode na zasluženi odmor. Iako je njoj bilo teško da to prihvati jer ne voli kada je razdvojena od njih, ipak su je uspjele uvjeriti - otkriva izvor Alo.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.