MODA Stipe Filipović uspješni frizer iz Gruda

Mister Azije pozirao u frizuri bh. umjetnika za kosu

Fotografije su rađene za muško izdanje internacionalnog časopisa "BLouder"

A.HODŽIĆ

Glavni razlog nedavne posjete Šri Lanki uspješnog bh. frizera Stipe Filipovića bio je novi editorijal  s famoznim Tajmeronom Huban Karvaljom (Tymeron Huban Carvalho) koji je inače mister Azije. 

Fotografije su rađene za muško izdanje internacionalnog časopisa "BLouder" . 

- Plejada fotografija nastala na Šri Lanci je objavljena u spomenutom časopisu, međutim na naslovnici i zadnjoj stranici je objavljena naša fotografija, ponovno sam ponosan na sebe, koristio sam ukrase kreativaca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje je maneken iznio na najbolji mogući način. Sa Mateom sam već dosta radio, jako dobro shvata moje zamisli tako da na kraju uvijek sve ispadne kako treba. Kada sve osmislim jako bitna mi je energija ljudi sa kojima radim. S Tajmeronom sam prvi put radio, nisam znao šta me čeka, ali energija, ljepota, gracioznost, ustrajnost i talent koji posjeduje zaista opravdava i njegovu titulu Mistera Azije - rekao nam je Filipović.

Filipović je inače predsjednik Saveza frizera Bosne i Hercegovine, te je višestruko nagrađivan u polju mode i ljepote za svoje kolekcije frizura.
NA VRH

Podijeli članak na