LJUBAV

Ovo su slavni frajeri koji kraj sebe imaju ljepotice mlađe i do 30 godina

Iako je za mnoge ovo tabu tema, svjetske zvijezde nemaju problem s time i, kako bismo rekli, vode svoj život

Avaz.ba

21.3.2019

Manekenka Tina Kunaki je supruga glumca Vinsenta Kasela - Avaz
Manekenka Tina Kunaki je supruga glumca Vinsenta Kasela - Avaz
Manekenka Tina Kunaki je supruga glumca Vinsenta Kasela - Avaz
Lijepa Rouzi Hantington-Vajtli je supruga Džejsona Statmana - Avaz
Lijepa Rouzi Hantington-Vajtli je supruga Džejsona Stejtama - Avaz
+10

Među holivudskim zvijezdama već decenijama unazad razlika u godinama nije nikakvo iznenađenje, bilo da je ona 10, 20, pa čak i 30 godina. Iako je za mnoge ovo tabu tema, svjetske zvijezde nemaju problem s time i, kako bismo rekli, vode svoj život. 

Bilo da je riječ o holivudskim zvijezdama, svjetski popularnim pjevačima ili pjevačicama, ovo su samo neki od parova kojima razlika u godinama ne predstavlja apsolutno nikakav problem. 

Bivši suprug Monike Beluči (Monica Bellucci), glumac Vinsent Kasel (Vincent Cassel, 52) slavnu ljepoticu zamijenio je 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki (Kunakey), seks-bombom s kojom se vjenčao u avgustu 2018. u Francuskoj.

View this post on Instagram

🥜

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

Vječiti zavodnik Ričard Gir (Richard Gere) dobio je dijete sa 34 godine mlađom španskom novinarkom, ljepoticom Alehandrom Silvom (Alejandra), koja mu je početkom ove godine rodila sina.

Ričard će u avgustu napuniti 70 godina, a njegova lijepa supruga kojom se oženio prošle godine u februaru je proslavila 36. rođendan.


Jedan od najvećih holivudskih šmekera i frajera današnjice, glumac Džejson Stejtam (Jason Statham, 51) već punih osam godina u braku je s lijepom Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley), koja ima 31 godinu.

Italijanska pop zvijezda Eros Ramacoti (Ramazzotti, 55) već godinama je u sretnoj zajednici sa 25 godina mlađom mladom italijanskom manekenkom i glumicom Marisom Pelegrineli (Marica Pellegrinelli, 30), kojom se oženio 2014. godine.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.