JET SET Zajedno su posjetile Kings koledž u Londonu

Evo koju snahu kraljica Elizabeta voli kao unuku

Britanski novinari su angažirali stručnjake za govor tijela kako bi procijenili odnos između Elizabete i Kejt

Avaz.ba
20.03.2019 19:17

Kraljica Elizabeta (Elizabeth) i  Kejt Midlton (Kate Middleton) su prije nekoliko dana odradile prvi zajednički angažman nakon sedam godina.

Britanska kraljica i buduća britanska kraljica zajedno su posjetile Kings koledž u Londonu, a britanski su novinari angažirali stručnjake za govor tijela kako bi procijenili odnos između Elizabete i Kejt, koja će dobiti titulu kraljice pratilje kada njen suprug Vilijam (William) postane kralj.

- Kraljica Elizabeta rijetko dozvoljava da se njeni osjećaji vide u javnosti. Ovaj njihov izlazak novi je korak u evoluciji Kejt Midlton u buduću kraljicu. Kraljica Elizabeta drži do tradicije i običaja i njen odnos s Kejt sastavljen je od formalnosti do pobjedničkih osmijeha koje su izmjenjivale. I Kejt je jako slična kraljici, zbog toga je njihov odnos u javnosti takav kakav je - kaže Džudi Džejms (Judi James).

Mnogima se učinilo da je kraljica s Megan Markl (Meghan Markle) u puno boljim odnosima.

- Ona na Megan gleda kao na unuku prema kojoj je popustljivija, baš kao što se ponaša i prema princu Hariju (Harry). Megan i Hari nisu u direktnoj liniji nasljeđivanja, Hari neće biti kralj te zbog toga kraljica s njima ima jako opušten odnos. Mogli bismo reći da se kraljica opušta s Megan i Harijem, dok s Kejt uvijek prevlada osjećaj dužnosti - zaključuje Džejms.

Oglasi

Komentari

NA VRH