RIJALITI

Testament otkriva sve: Milojko krije bolnu priču, a Milijani ostavlja sve

Sve što ima ostavio je svojoj 53 godine mlađoj vjerenici

Milojko Božić i Milijana Bogdanović. Screenshot

Avaz.ba

29.3.2019

Milojko Božić (74) napisao je testament pred ulazak u "Parove" s ljepoticom Milijanom Bogdanović. Sve što ima ostavio je svojoj 53 godine mlađoj vjerenici.

Poslije teške operacije srca, koju je imao krajem prošle godine, Milojko brine koliko će još poživjeti, pa je riješio budućoj supruzi ostaviti cijelo imanje u selu Pilatovići i stan u Beogradu, dok njegovo troje djece neće dobiti ništa.

Milijana je meni dala novi život, a ja hoću da je osiguram ako mi se nešto desi. Ne daj Bože, srce  me može izdati svakog časa i ne želim da ona ostane na ulici. Zamislite zatrudni, pa da moja Milijana ostane samohrana majka. Neću da razmišljam da li će imati novca izdržavati dijete - rekao je Milojko prije ulaska u vilu i počeo nabrajati šta će sve njegova izabranica dobiti... 

- Ostavljam joj plac u mom selu Pilatovići, gdje imam jednu staru kolibu od desetak kvadrata i kuću koju sada renoviramo, a koja ima spavaću i dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Također ću joj prepisati i stan na Slaviji u Beogradu, koji sada iznajmljujem. Želim mirne glave da jednog dana odem na onaj svijet - rekao je Božić.

Učesnik "Parova" iz prethodna dva braka ima troje dece, ali s njima nije u dobrim odnosima otkako je započeo vezu sa Milijanom. Milojko je objasnio da djecu izuzima iz testamenta jer nisu bili uz njega kada mu je bilo najteže. 

- Ne zanima me uopće što djeca ne podržavaju moju ljubav s Milijanom. Oni nisu bili tu kada sam bio bolestan i kad mi je ugrađen bajpas. Jedino je mojoj Milijani bilo stalo, ona me je redovno posjećivala i njegovala i zbog toga sam siguran da ne griješim što ću njoj ostaviti sve u amanet - zaključio je Milojko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.