PORODICA NAJBITNIJA

Rada Manojlović kupila ocu poklon vrijedan 50 hiljada eura: Ostat ćete bez teksta kada čujete šta je u pitanju

Pjevačica često posjećuje rodno selo Četereže

Rada Manojlović često pomaže ocu i sestri. Instagram

Avaz.ba

6.4.2019

Pjevačica Rada Manojlović na sve načine pomaže svojoj porodici i često posjećuje rodno selo Četereže, a sada je odlučila svom ocu olakšati radove na imanju.

Rada Manojlović nije žalila para i odlučila je svom ocu kupiti novi traktor, za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca. Pjevačica je, naime, ocu kupila jedan od najprodavanijih modela traktora za manja poljoprivredna domaćinstva koji košta 50.000 eura.

- Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cijena daleko veća nego što njene kolegice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje pod svaku cijenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane da bi mogla pomoći porodici. Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsretnija kada može nešto kupiti svom ocu i sestri – rekao je izvor za "Alo".

Radin otac je veoma vrijedan čovjek i sve poslove obavlja sam.

- Njen otac Rade je veoma vrijedan čovjek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi miješaju u to. Ipak, Rada je odlučila obradovati ga jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je riješila da mu kupi novi. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presretan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.