JET SET

Starleta se oglasila nakon hapšenja najpoznatijeg srbijanskog makroa

Bijesna što se njeno ime ponovo provlači kroz medije

Mimi Oro. Društvene mreže

Avaz.ba

9.4.2019

Šapčanin Mihajlo Maksimović, najpoznatiji makro u regionu, uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Kako pišu mediji, kod njega je, kao i prošli put kada je uhapšen, pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio, ali i klijenata koji su koristili njegove usluge. 

Policija je kod njega pronašla laptop, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je provela istragu, a kako navode beogradski mediji, brojne poznate ličnosti sada su u panici i preko advokata pokušavaju spriječiti da njihova imena izađu u javnost.

Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je uhapšena zbog prostitucije, puštena je poslije dva dana iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

Odluku o puštanju na slobodu donio je sudija Prekrašajnog suda u Beogradu, nakon što je starleta žalila na presudu. Prekršajni apelacioni sud je uvažio njenu žalbu, poslije vijećanja, sudija je odlučio da Mimi Oro pusti na slobodu. 

Mimi Oro se na svom Instagramu oglasila nakon hapšenja Mihajla Maksimovića. Starleta je bijesna što se njeno ime ponovo provlači kroz medije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.