INSTAGRAM

Fotografije koje dokazuju da su i slavni obični ljudi: Neke od njih će vas oduševiti

Dokazali na svojim profilima na društvenim mrežama

Šakira lakira nokte na pauzi. Instagram

Avaz.ba

9.4.2019

Iako mnogi misle kako slavne ličnosti uživaju u prevelikom luksuzu i životu u kojem umjesto njih najobičnije stvari rade drugi, istina je daleko drugačija od toga, budući da i oni itekako umiju biti obični smrtnici.

Ovo su neki od njih i dokazali na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje uredno objavljuju momente iz privatnog života, na oduševljenje miliona fanova širom svijeta. Fotografije dokazuju da su njihovi životi mnogo sličniji našima nego što mislimo.

Čini se da Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) voli izigravati frizera svom mlađem sinu Patriku (Patrick), pa to radi godinama, a, osim toga, redovno s njima vozi bicikl i uživa na Oktobarfestu u nacionalnoj nošnji.

Šakira (Shakira) je poznata radoholičarka, pa tako kada snima nove pjesme, potpuno je predana tome i tih dana maltene živi u studiju.

Tokom pauza zna i lakirati nokte, a na slici se vidi da lakove uredno drži u kutiji.

View this post on Instagram

Studio pedicure. Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Lejdi Gaga (Lady) ima tri francuska buldoga, a jedan od njih najsretniji je kada se uvuče u krevet svoje gazdarice. Na slici koja je objavljena na Instagramu Gaga se razbaškarila dok spava, a buldog uživa iznad njene glave.

Žizel Bandšen (Gisele Bundchen) i njen suprug Tom Brejdi (Brady) vode zdrav život i hrane se organskim proizvodima, a neke od njih manekenka i sama uzgaja.

Glumica Liv Tajler (Taylor) ima troje djece. S njima provodi puno vremena i teško se razdvaja od njih kada radi na nekom novom projektu. Na njenom Instagramu je čak fotografija na kojoj doji bebu.

Jedna od najljepših i najseksepilnijih žena, glumica Liz Tejlor (Taylor) zaljubljena je u svoj vrt. Voli jogu, roštiljanje i redovno šeta svoje pse. U intervjuima uvijek kaže kako joj je život van grada antistres terapija i da joj pruža odličnu energiju i doprinosi sjajnom izgledu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.