JET SET

Ovo je taktika pomoću koje je Mihajlo pokušao prevariti policiju: Svaku djevojku vodio na Kipar, a evo šta su tamo radile

Mihajlo Maksimović razmišljao o svakom koraku

Zauzvrat, on im je pronalazio klijente u zemlji i inostranstvu. Screenshot

Avaz.ba

12.4.2019

Najveći estradni makro Mihajlo Maksimović, za kojeg su radile mnoge dame poznate javnosti, razmišljao je o svakom koraku.

Naime, poslije hapšenja 2014. godine, Mihajlo je smislio taktiku kako pobjeći od policije. 

Svaku djevojku slao je na Kipar, gdje bi im njegov zet držao obuku za lajfkoučing. One su poslije toga registrirane na institutu na Kipru i svaka od njih dobivala je certifikat sa svojim imenom.

Na taj način Mihajlo bi bio zaštićen ukoliko policija upadne u trenutku dok prostitutka boravi s klijentom. "Izvlačili" bi se na to da djevojka klijentu drži seansu, a imala bi i diplomu kao pokriće. Na taj način, smatrao je Maksimović, izbjegli bi hapšenje.

Seminare su djevojke plaćale same i koštali su 1.000 eura. Maksimović i njegov zet bi i na taj način zaradili od istih djevojaka s kojima dijele zaradu za prostituciju.

Osim obuke za lajfkouča, djevojke koje su radile za Maksimovića redovno su morale ići na treninge, ginekološke preglede, strogo vode računa o zdravoj ishrani i o tome da uvijek nose skupocjenu garderobu. Zauzvrat, on im je pronalazio klijente u zemlji i inozemstvu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.