SKANDAL Bila omiljena biznismenima

Ko je srbijanska glumica koja je imala visoku cijenu: Ona je prije uhapšenog Mihajla podvodila djevojke, a evo šta je još radila

Avaz.ba
15.04.2019 20:37

Poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala je klijente za VIP prostituciju i sarađivala s uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, ali ona, navodno, nije jedina žena iz svijeta mode koja je podvodila mlade djevojke, piše Kurir.

Naime, nekoliko godina prije nje isto je radila jedna poznata dama, također iz svijeta medija i mode. S obzirom na to da je dugo bila u medijima, madam je imala dosta kontakata, prema riječima sagovornika, a sve je počelo devedesetih godina preko jedne agencije i sastanci su bili u jednom hotelu koji više ne postoji u Beogradu.

Prvo je mlade djevojke podvodila biznismenima, političarima, sportistima, a onda je svoj "biznis" proširila i na poznate dame. Bilo je tu slavnih glumica, pjevačica, voditeljica... Sve što se radi danas, a ima veze sa prostitucijom, radilo se i prije 30 godina, samo mediji tada nisu pisali o tome. Nisu postojali rijaliti programi, društvene mreže, pa je sve bilo skrivenije... Poznata glumica, koja je devedesetih glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji, bila je omiljena biznismenima. I tarifa joj je bila visoka. Izgledala je kao prava gospođa, fina i odmjerena, a seksu je bila živa vatra, valjda je zato bila i najtraženija - rekao je i dodao:  

Znam da je birala. Nije htjela s bilo kim da legne. Omiljeni su joj bili moćni političari. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, ali se uz prostituiranje "namlatila" para - priča sagovornik i dodaje da je poznata voditeljica, koju i danas viđamo na malim ekranima, bila redovna u hotelu gdje su se okupljale gradske face, ali i jedna pevačica iz Bosne, oko koje su se otimali. 

Izvor kaže da je madam podvodila manekenke, a paravan joj je bila modna agencija, ali je i silne pare zaradila zahvaljujući ovom biznisu, a sarađivala je i s drugim makroima. Navodno, poznata madam se i danas bavi ovim poslom, sarađuje s mnogim ljudima iz svijeta medija, ali se u javnosti pojavljuje rijetko.

Komentari

NA VRH