REAKCIJE

Vranješ poručio Karleuši: Dobila si šta si tražila

Loše je odigrala slatka mala, kaže fudbalerov prijatelj

Ognjena samo zanima da Jelena odgovara za svoje neprimjerene izjave. Kurir.rs

Kurir.rs

24.4.2019

Ognjena Vranješa nimalo nije pogodila vijest da se njegova bivša ljubavnica Jelena Karleuša razvodi.

Štaviše, fudbaler Anderlehta smatra da je njegova nekadašnja draga, s kojom se tajno viđao dvije godine, dobila šta je tražila. 

To je za "Kurir" potvrdio blizak prijatelj sportiste iz Bosne, koji mu je i saopćio da se Jelena razvodi.

- Vjerujte da ga uopće nije dotakla ta vijest. Jelena ga odavno ne zanima. Baš sam pričao s njim o svemu što se izdešavalo i jedino što ga interesira jeste to da ona odgovara za prijetnje i uvrede koje je iznijela na društvenim mrežama. Javio sam mu da se razvodi, ali on je na to samo kratko prokomentirao da je dobila šta je tražila. Eto, sad je ostala i bez muža i bez para. Kod njega su stvari jasne od samog početka. Sve što je mogao, on joj je pružio. Lijepo joj je bilo dok je dobivala poklone, a hvalila se na mrežama da joj dragi muž Duško Tošić poklanja. Strašno - kazao je izvor.

On, također, tvrdi da je Jelena živjela kao kraljica dok je bila s Vranješom.

- Sve je imala. Šta god je poželjela, to je i dobila. Pored njega je baš uživala. Kod kuće je imala mir, a s mojim drugom ljubav i pažnju. Loše je odigrala slatka mala. Vranješa ne zanima ni razvodi li se, ni udaje li se ponovo, već ga samo zanima da odgovara za svoje nepromišljene izjave i prijetnje koje mu je uputila i na taj način ugrozila njegov život i život njegove porodice - kazao je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.