KONTROVERZNI PAR

Milijana priznala da joj se Požgaj sviđa: Progovorila o vezi sa Milojkovim sestrićem i pričama da je abortirala

Ako sve ostane po planu, vjenčaću se - kazala je ona

Milijana je svog dragoj prevarila sa Požgajem. Printscreen

Avaz.ba

26.4.2019

Milijana Bogdanović (21) ne prestaje intrigirati javnost, pogotovo što je prevarila svog zaručnika Milojka Božića (74), sa kojim je ušla u "Parove".

Milijana je svog dragoj prevarila sa Aleksandrom Požgajem, a i sama je priznala da joj se on sviđa.

- Ne poričem da mi se Požgaj sviđa. Ja sam sa Milojkom u vezi, zaručena sam. Svadba nam je zakazana 7. septembra. Sad što se Požgaj pojavio tu, nastao je opći haos. U mojoj glavi toliko i ne, ali u Milojkovoj, mislim da kod njega vlada haos totalni. Milojka ipak volim, mi napolju imamo zajednički život, Požgaj mi je privlačan, odgovara mi njegovo društvo i pažnja, poljubac je bio na blic, ne računa se - otkrila je Milijana.

Milijana je otkrila je li bila umiješana u sumnjive poslove, kako je Milojko javno iznio.

- To mu je izletilo. Navukli su ga da tako nešto iznese, to je neistina. Radila sam sezonske poslove, tipa branje malina, ništa tome slično. - kazala je Milijana.

Milijana je priznala i da je bila sa Milojkovim sestrićem, kao i da on za to zna do detalja.

- Ja sam njemu to rekla. On je super i sa mnom i sa njim, održali smo neke normalne odnose. Ne znam otkud priče da sam ostala trudna, a i da jesam nikada ne bih abortirala. Ovdje meni ništa ne predstavlja problem dok ja ne izađem. I da me se odrekla porodica, to je njihovo pravo i mišljenje. Priče me ne mogu poremetiti u bilo kojem smislu. Planirala sam upisati srednju medicinsku vanredno. Ako sve ostane po planu, vjenčaću se - kazala je Milijana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.