JET SET

Fotografije koje je obrisala: Evo šta je Megan objavljivala kad je upoznala Harija

Megan Markl. Arhiv

Avaz.ba

7.5.2019

Nekoliko dana prije prve godišnjice braka Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) postali su roditelji dječaka.

Već u toku Meganine trudnoće očito je da djetinjstvo člana kraljevske porodice koji je sedmi u redu za tron neće biti poput onog druge kraljevske djece. Megan nije željela roditi u bolnici te nije htjela izaći pred narod odmah nakon poroda poput njene šogorice Kejt Midlton (Kate Middleton). Umjesto toga, do posljednjeg trena nadala se da će roditi kod kuće, a iako je na kraju morala u bolnicu, beba i ona se još nisu pojavili u javnosti. 

Ono što je poznato o vezi Megan Markle i princa Harija jeste da su se upoznali na spoju na slijepo u julu 2016. godine. Ona tvrdi da nije znala puno o njemu, osim što joj se činio dragim. U to vrijeme na njenom Instagramu, na kojem ju je pratilo dva miliona ljudi, osvanula je fotografija na kojoj drži podignutu šaku s nacrtanim smiješkom, a mnogi tvrde da je Hari bio njen razlog za osmijeh.

Nekoliko dana prije nego je Hari javno priznao da se viđaju, Megan je objavila ilustraciju dviju zagrljenih banana uz poruku "slatko spavajte". 


Nakon što je objavljeno da su zajedno, Megan je, prema pravilima kraljevske porodice, morala obrisati svoj profil na Instagramu, ali i blog "The Tig", koji je vodila. Na njemu je svojedobno opisala i svoj odmor u Hrvatskoj.

 Sve fotografije koje je Megan obrisala možete vidjeti u videu. 

Prvo zajedničko pojavljivanje odradili su u septembru 2017. godine. Zajedno su došli na "Invictus Games" u Torontu, a fotografi su ih opsjedali. Da je Megan potpuno opuštena pred kamerama vidjelo se već u seriji "Face", no nije se sramila ni razmijenjivati nježnosti s Harijem. 

U novembru 2017. objavili su da su zaručen, a prvi intervju koji su dali izazvao je podijeljene reakcije. Neke je oduševilo to što Megan nije skidala pogled sa svog zaručnika, dok je drugima smetala njena gotovo umjetna slatkoća.  

Kraljevsko vjenčanje uslijedilo je šest mjeseci kasnije. Uzvanici su bili članovi kraljevske porodice te slavni i manje slavni prijatelji, a iz Meganine porodice došla je samo majka Dorija (Doria). Oca Tomasa (Thomas) i njegovu djecu Megan nije pozvala. 


Tokom turneje po Australiji Megan i Hari objavili su da iščekuju prvo dijete, a u narednim mjesecima otkriveno je da ni oni ne žele znati spol do poroda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.