IZNENAĐENJE Pjevačica ovo nikako nije očekivala

Sinu Dragane Mirković rođendan čestitali Roki i Terminator, ona se oduševila poklonom Van Dama

Oni koji nisu mogli prisustvovati veleljepnom slavlju, poslali su video čestitke, što ju je veoma ganulo i obradovalo

Kurir.rs
10.05.2019 16:04

Pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić organizirali su slavlje za punoljetstvo sinu Marku u svom domu, srednjovjekovnom dvorcu Ebenfurt, nadomak Beča.

Čitav događaj pjevač i ugledni austrijski biznismen planirali su mjesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prijestonice Austrije, ali prije svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje.

Oni koji nisu mogli prisustvovati veleljepnom slavlju poslali su videočestitke, što je veoma ganulo i obradovalo Draganu Mirković, pa je čestitke glumaca, sportista, i prijatelja postavila na Instagram.

Njenom sinu sve najbolje su poželjeli, između ostalih, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), a Žan-Klod Van Dam (Jean-Claude Van Damme) je čak spremio poklon za slavljenika, kovčeg pun zlatnih poluga.

- Hvala puno, dragi prijatelji, na čestitkama za Markovo punoljetstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznježili. Hvala vam od srca - napisala je Dragana uz snimak.

Komentari

NA VRH