ESTRADA

Dara Bubamara gradi kuću s bazenom, a lokacija će mnoge iznenaditi

Priču potvrdila i pjevačica

Dara Bubamara: Planira izgraditi kuću. Instagram

Blic.rs

13.5.2019

Pjevačica Dara Bubamara vlasnica je nekoliko nekretnina u Novom Sadu i jedne u Beogradu, a na listi nepokretne imovine popularne pjevačice naći će se i kuća na Fruškoj gori, prenosi "Blic".

- Dara je prije nekoliko godina kupila plac i kuću na Fruškoj gori i imala je u planu tu sagraditi novu kuću u kojoj će živjeti s bivšim mužem Milanom Kesićem i sinom Kostantinom. Međutim, nije uspjela naći vremena da tu ideju provede u djelo, ali ovih dana intenzivno radi na tome da tu želju što prije ostvari. Riješila je do kraja godine angažirati radnike i napraviti kuću kakvu je oduvijek željela imati - kazao je izvor blizak pjevačici za "Blic". 

Izvor je otkrio da Dara planira srušiti već postojeću kuću i sagraditi novu. 

- Dara planira srušiti postojeću kuću i sagradi novu s bazenom, jer se planira tu rashlađivati tokom vrelih ljetnih dana. Ono što je sigurno jeste da će Dara kuću ograditi zidovima od dva metra da znatiželjni pogledi ne bi mogli rušiti njenu privatnost. Ova kuća bit će Darina oaza mira, gdje će uživati svaki put kada joj dosade gradska buka i brz, urbani život u gradu - kazao je izvor za "Blic". 

Priču je potvrdila i Dara. 

- Istina je da planiram sagraditi kuću koja će biti prava oaza mira za mene i mog sina. Zaslužila sam to. Mnogo radim, pa sam zaslužila da imam takvu jednu kuću u prirodi, gdje ću maksimalno uživati i puniti baterije za nove poslovne izazove. Samo, molim vas, nemojte taj plac slikati, želim da to bude moja tajna lokacija gdje ću imati potpuni mir - kazala je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.