VIŠE NE NOSI UMETKE

Dara Bubamara opet iskeširala veliku svotu novca: Uradila grudi i zadnjicu

Novosađanka se pohvalila novim grudima na svom Instagramu

Dara Bubamara: Pokazala grudi. Instagram

A. O.

20.6.2023

Popularna srbijanska pjevačica Dara Bubamara odlučila je da u tajnosti ode na remont grudi i zadnjice, i to neposredno nakon povratka iz Rio de Žaneira.

Kako saznaje Kurir, Dara je svoje ionako ogromne grudi podigla, a zatim i uvećala za jedan broj. Tako pjevačica, umjesto sedmice, ponosno šeta osmice, te se sasvim sigurno može pohvaliti jednim od najvećih poprsja na estradi.

Ona je za ovaj zahvat kod plastičara iskeširala 4.000 eura (oko 8.000 KM), a čim se oporavila od zahvata, Novosađanka se pohvalila novim grudima na svom Instagramu, kada je obukla crni top s dugim rukavima koji je otvoren u predjelu grudi, a iz koga je djelovalo kao da će joj džinovske grudi ispasti svakog trena.

Ipak, Dara se tu nije zaustavila, pa je „remontovala“ i zadnjicu, kojom nije bila zadovoljna u posljednje vrijeme. Ona je pokušavala da ovaj problem riješi sa specijalnim umecima, zbog čega su je svojevremeno prozivali i na mrežama.

Kako je sada u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom, a više ne nosi umetke za željeni izgled. Ni za ovo zadovoljstvo Bubamara nije žalila novac, pa je ovaj zahvat platila 3.500 eura (oko 7.000 KM).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.