BIVŠI SUPRUŽNICI

Anabela i Gagi žestoko zaratili: Dok si me varao i tukao, nisi mislio na porodicu

Pjevačica nikada nije shvatila zašto se to dešavalo

Gagi Đogani i Anabela Atijas. Telegraf.rs

Telegraf.rs

14.5.2019

Anabela Atijas izjavila je kako ju je Gagi Đogani tokom braka varao sa ženama koje je poznavala, koje su kod nje "jele, pile i spavale".

Gagi je nakon njenih riječi rekao kako njegova bivša žena od sebe pokušava napraviti žrtvu, ali su Anabelu ove riječi naljutile.

- Njegovo pravo je da misli šta hoće, mada se brani od pogrešne osobe. Imam pravo pričati o svom ljubavnom životu, a pitanja na koja sam odgovarala su se ticala mog života, koji nije bio sretan. To je moj neuspjeh, tema je bila takva i ne želim pričati o bajkama. On je bio taj veliki baja koji je to radio, ne znam zašto mu sad smeta. Kad je riječ o porodici, zašto on nije brinuo o tome šta misli i kako se osjeća moja porodica nekada kad je sve to radio? Nije njegova stvar hoću li ja biti u žiži javnosti i jesam li zadovoljna svojim životom. Da hoću, svaki dan bih bila u novinama - poručuje Anabela.

Kazala je da je s Gagijem u korektnim odnosima, ali da se ne čuju osim kada je to potrebno zbog njihovih kćerki Nine i Lune, piše Telegraf.

Podsjetimo, Anabela je o temi prevara u braku s Gagijem rekla da nikada nije shvatila zašto se to dešavalo.

- Ja se stvarno moram ograditi da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bih vjerovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te djevojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvijek krivila mog tadašnjeg supruga - kazala je Anabela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.