JET SET

Nećete vjerovati kojim poslom se bavila Ana Sević: Pjevačica je bila nesretna

Ana Sević. Instagram

Avaz.ba

26.5.2019

Pjevačica Ana Sević priznala je u emisiji "Magazin In" koju vodi Sanja Marinković da se kao mlada djevojka jako opterećivala tuđim mišljenjem.

Ovaj problem je u njenom slučaju bio toliko veliki da je Anu pogađao pogrešan pogled slučajnog prolaznika na ulici:

- Ja sam bila djevojčica koja je strašno bila opterećena time šta ko kaže i šta ko misli. Živjela sam u Užicu do svoje 14. godine. Ovaj problem je dotle išao da je mene pogađao pogrešan pogled slučajnog prolaznika na ulici. Pitala sam se "zašto me je pogledao ovaj čovjek ovako, ja njemu ništa loše nisam uradila". Ja sam shvatila svoj problem, radila sam na tome jako dugo. Čitala sam knjige, razgovarala s ljudima i zaista sam uspjela to promijeniti kod sebe. sada sam došla do te faze da me zaista interesuje mišljenje samo mojih bliskih ljudi. Ljudi moraju shvatiti da je život jedan i da ne smiju zbog nekog drugog trpiti bilo kakvu vrstu žrtve.

 

Ana je u emisiji također otkrila kojim se poslom bavila prije nego što je počela pjevati, zbog čega je bila jako nesretna:

- Ja najviše volim prvo da se dogovorim sama sa sobom, jer zaista ne volim sebe dovodti u situaciju u kojoj ću sutra reći "ti si mi kriva za nešto što sam uradila" i zaista volim sama izabrati pravi put. Stalo mi je do mišljenja moje mame, bake i partnera. Ja sam pet godina radila kancelarijski posao, radila sam u jednoj firmi. svaki dan sam plačući išla na posao. Imala sam fantastičnu platu i fantastično vrijeme, ali sam bila nesretna do srži. Ja sam krišom otišla na audiciju, krišom sam otišla na časove pjevanja kod Aleksandre Radović i samo ih dovela na svršen čin i od tog trenutka sam sretna - završila je svoju ispovijest Ana. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.