ESTRADNI RAT

Gabrijela Pejčev uputila brutalnu poruku Andreani Čekić, evo šta joj je predložila

Gabrijela Pejčev i Andreana Čekić

Alo.rs

27.5.2019

Posljednjih dana šuška se da je bivši muž Andreane Čekić varao svoju suprugu sa zgodnom pjevačicom Gabrijelom Pejčev.

Andreana je komentirala kako je sigurna da je došlo do afere, pa njena kolegica Gabrijela više nije željela šutjeti. Naime, putem Instagrama joj je uputila jedno "pismo":

- Draga kolegice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali, hajde da pokušamo saznati. Ako si već u nešto ubjeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da "sumnjaš" u bilo šta? Sada si odjednom riješila da ne želiš nešto trpjeti. Umjesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman, ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savjet) - napisala je Gabrijela i dodala: 

- Od svega, Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, riješila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali, Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju kolegicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu reći da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mjesec, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagirala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.