MODA

U Sarajevu otvoren Lucky Market

Lovci na jeftino bit će zadovoljni jer su cijene prilagođene kupovnoj moći našeg stanovništva – kazala je predsjednica Asocijacije Kreativaca Aida Korman

Korman: Imaju brojnu i vjernu publiku. Arhiv

Piše: S.A.A.

27.5.2019

Svi ljubitelji handmade šopinga po prvi put moći će se družiti sa kreativcima i uživati u izložbi njihovih unikata, na platou ispred SCC- a u okviru open air predbajramskog izdanja Lucky Marketa koji će počeo 27. maja i trajat će do 1. juna.  

- U organizaciji udruge za održivi i kreativni razvoj Asocijacije Kreativaca, Sajam kreativnosti i domaćih proizvoda, Lucky Market od 2010. godine do danas izgradio se i postao prepoznatljiv kao brend koji ima svoju brojnu i vjernu publiku. Lucky Market je vrijedno radio na podizanju svijesti o vrijednosti unikatnog dizajna, handmade i domaćih proizvoda. Asocijacija kreativaca dala je priliku svim zainteresovanim kreativcima da potraže svoju sreću ili pronađu svoj put kroz Lucky Market. Zbog čega je i bubamara njegov zaštitni znak. Lovci na jeftino bit će zadovoljni jer su cijene prilagođene kupovnoj moći našeg stanovništva – kazala je predsjednica Asocijacije Kreativaca Aida Korman.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.