PODRŠKA

"Kao sva djeca" posvećena mališanima s poteškoćama u razvoju

"Snaga djece u pokretu - Special power league" je projekt koji već nekoliko godina uspješno organizira Akademija zdravog življenja

Piše: N.G.

5.6.2019

Muzičari koji pjevaju "Kao sva djeca"

Pjesma "Kao sva djeca" kantautorice Maye Sar nastala je s ciljem podrške djeci s poteškoćama u razvoju. 

Maya Sar povezala je vrhunske muzičare koji su učestvovali u ovom projektu. Numeru izvode Jacques Houdek, Vanna, Neno Belan i Maya Sar, a u spotu se pojavljuju zajedno s učenicima Muzičkog ateljea Maya Sar.

"Snaga djece u pokretu - Special power league" je projekt koji već nekoliko godina uspješno organizira Akademija zdravog življenja, s ciljem inkluzije djece s poteškoćama u razvoju kroz razne sportske aktivnosti. 

Vanna, Maya Sar, Neno Belan, Jacques Houdek, ambasadori projekta, zajedno s učenicima Muzičkog ateljea Maya Sar, u ovoj internacionalnoj himni pjevaju o jednakosti, vrijednosti, individualnosti i ljepoti svakog djeteta, te njihovom pravu na kvalitetan razvoj i odrastanje, bez predrasuda. 

Za pjesmu "Kao sva djeca" muziku i tekst potpisuje Maya Sar, aranžman i produkciju je radio muzički producent Mahir Sarihodžić, a videoprodukciju Igor Ivanović i Sandra Mihaljević.

Akademija zdravog življenja, s Darijom Jagićem na čelu, organizira i turnire koji svake godine u Istri okupljaju više od 3.000 djece (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Italija, Austrija, Slovenija...).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.