JET SET

Vlatka Pokos žrtva zlostavljanja: Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih

Vlatka Pokos. Arhiv

Telegraf

13.6.2019

Bivša hrvatska hrvatska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (49) odlučila je ograničiti pristup svom Instagram profilu, pa njene slike od danas više nisu dostupne svim korisnicima te društvene mreže. 

Kao razlog, Vlatka je navela maltretiranje koje doživljava već neko vrijeme od nepoznatog muškarca, što je podijelila sa svima koji koriste mreže. 

- Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil, jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi - napisala je voditeljica i pjevačica, svjesna da je ovo problem koji pogađa mnoge njene kolege sa estrade.

- Poručujem onome ko piše da prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a naročito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti - upozorila je Vlatka nepoznatog počinioca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.