POD USIJANIM SUNCEM

Plažu pokorile vrele ljepotice

Dajana Gudić uživa na Havajima

Piše: A.HODŽIĆ

17.6.2019

Čolić: Uživa u Kaliforniji - Avaz
Jurčević: Odmor u Trogiru - Avaz
Kalinić: Očarana Francuskom - Avaz
Mekić - Piters: Odabrala Grčku - Avaz
Gulin: Uživa u Los Anđelesu - Avaz
+1

Toplo vrijeme i visoke temperature izmamile su mnogobrojne ljepotice na plaže, dok su se neke odlučile za bazene kako u prirodi tako i u hotelima. 

Jedna od najpoznatijih manekenki iz Bosne i Hercegovine u Holivudu Dajana Gudić ovih dana uživa na Havajima, a uskoro odlazi na Floridu, gdje nastavlja svoj odmor.

 Isklesano tijelo

- Krenimo na plažu – napisala je Gudić u opisu fotografije.

Manekenka, a odnedavno i pjevačica Nermina Mekić–Piters (Pieters) odlučila se za Mikonos u Grčkoj te je objavila fotografiju s bazena hotela „Belvedere“ na kojoj se vidi njeno isklesano tijelo.

- Vrijeme za bazen – napisala je na Instagramu Mekić-Piters.

Pjevačica Lana Jurčević predah od koncerata i napornih snimanja napravila je u Trogiru pozirajući u bazenu na popularnom flamingu.

- Uvijek imam svoje ‘ja vrijeme’ i u kojoj god fazi bila, ono je rezervirano samo za mene, a za svaki ‘lošiji period’ samo si ponavljam: sve ovo ima neki smisao i neki viši razlog. Zato, udri brigu na veselje – napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Zaslužen odmor

Poznata Zeničanka Meri Gulin s adresom u Los Anđelesu rashladila se pored bazena u plavom kostimu. Gulin je na zasluženom odmoru nakon uspješne godine radeći kampanje za velike kozmetičke brendove.

Još jedna ljepotica iz naše zemlje uživa na plažama u Holivudu, a to je manekenka Melani Čolić. Ona se odlučila za poznatu plažu „Laguna Beach“ u Kaliforniji.

Sarajka na Azurnoj obali 

Jedna od najuspješnijih blogerica u svijetu, rođena Sarajka Tamara Kalinić uživa u Francuskoj na Azurnoj obali. Ona se odlučila za čuveni Sen Trope, u kojem uživa u suncu i moru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.