JET SET

Goga Sekulić otkrila kako je njen muž reagirao kada ga je prestala pratiti na društvenim mrežama

Goga Sekulić. Arhiv

Telegraf

27.6.2019

Poznata pjevačica Goga Sekulić progovorila je o onome što je nedavno uzburkalo javnost i o čemu se sedmicama unazad špekuliralo, a to je da se razvodi od supruga Uroša Domanovića, s kojim je u decembru 2018. godine dobila sina Vasilija Andreja. 

Goga je pretrpana obavezama kojima se nedavno vratila poslije porođaja, bila je na relaciji Cirih - Beograd, a uskoro će ponovo pakovati kofere kako bi sa sinom otišla na zasluženi odmor. 

Pjevačica je nedavno priznala da je Uroša prestala pratiti na Instagramu, a njemu se to, kako sada kaže Goga, nije dopalo.

- On je pročitao na portalu da sam ga otpratila sa Instagrama i malo se naljutio, ali dobro. Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla i karijere. Ne. Kada smo ja i sestra bile male, tata je radio po Evropi i po svijetu i dolazio je kada je imao odmor, ili bi mi s mamom odlazile kod njega u Berlin, Češku, Švicarsku. I to je sasvim normalno kada je to u granicama normale - rekla je Goga i stavila do znanja da je sa njenim brakom sve u redu. 

Podsjetimo, priče su krenule kada je Uroš na dan proslave krštenja njihovog sina u jednom beogradskom restoranu otputovao za Cirih, nakon čega ga je Goga odmah prestala pratiti na Instagramu, a on joj uzvratio istom mjerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.