JET SET

Glumac velikog srca ponovo oduševio svijet: U dvorištu jedne porodice ostavio je ovu uspomenu

Kijanu Rivs: Poznati holivudski glumac. Arhiv

Avaz.ba

21.7.2019

Kijanu Rivs (Keanu Reeves), poznati holivudski glumac je ugledao znak na travnjaku jedne porodične kuće dok se vozio na snimanje filma sa scenaristom Edom Solomonom. 

Glumac je odmah shvatio da je taj znak namenjen upravo njemu, a njegov gest ostavio je bez teksta i društvo u automobilu i vlasnicu natpisa.

- "Oduzimaš mi dah - pisalo je na znaku postavljenom na travnjaku porodične kuće u Luizijani. Misli se na situaciju iz juna kad je slavnom glumcu tu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio "svi vi oduzimate dah". 

Kijanu se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa kao i njenu cijelu porodicu. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku: "Stejsi (Stacy), ti oduzimaš dah." 

Njegov saputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Twitteru.

Stejsi je medijima rekla da je odlučila staviti natpis kad je saznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Twitteru.

- Jučer mi se ostvario san. Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože - napisala je Stejsi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.